Pau Capell guanya la Patagonia Run

Pau Capell dará la vuelta al mundo en el próximo mes y medio
29 marzo, 2019
Pau Capell gana la Patagonia Run
13 abril, 2019

Pau Capell guanya la Patagonia Run

Ho ha tornat a fer !!

De la mateixa manera que va passar a la Transgrancanaria HG, Pau Capell va creuar la línia d’arribada de la Patagonia Run, a la seva distància de 100 milles o el que és el mateix, 160 km aprox. en primer lloc i presenta ja la seva candidatura per revalidar el títol del circuit Ultra Trail World Tour. A més, ha aconseguit baixar en una hora i mitja l’anterior rècord de la prova.

El corredor de The North Face ha dominat de principi a fi la cuersa. El primer control de pas, en el kilòmetre 10,50 en Base Chapelco ja ocupava el primer lloc, a dos minuts del segons classificat, el corredor argentí Sergio Gustavo Pereyra.

La carrera s’ha anat desenvolupant durant la jornada diurna a l’Argentina i el de Sant Boi anava distancant-se cada vegada més del seu rival. Pau tenia clar que la clau de la cursa seria al caure la nit i per aquest motiu va apretar el ritme durant el dia (a ritme de 9 alts el kilòmetre) per no tenir sorpreses després.

Durant la cursa, Pau continuava amb l’estratègia marcada. Tot li anava al dit. Primer en els controls de pas de Miramás (km.36), Puentes de Luz (52km), Colorado 1 (87,50km) i Quilanlahue 1 (98,50km) on després de 10h40′ arribaba la nit.

Les temperatures varen baixar i Pau, va tornar a demostrar el seu control de la situació, baixant el ritme de cursa (8 alts el kilòmetres) per així no cremar energies innecessariament.
 
Tot i això, continuava passant primer els controls, Quechuquina (121,50km), Pas Mallin (135km), Colorado 2 (143,50km), Bayos (152,50km) fins arribar a la meta.

Només creuar la línia d’arribada en Pau comentava que  “una carrera estupenda, gent molt propera, he gaudit molt tot i el cansament. Els darrers 30 kilòmetres se m’han fet molt llargs però estic molt content de la cursa que he fet”. El corredor de The North Face afegia “vull agrair a tota la organització el tracte rebut, perquè m’han fet sentir com a casa; a tot el meu equip pel treball portat a terme i a tots els meus patrocinadors que fan possible que pugui competir d’aquesta manera”.

Pau Capell continuarà lluny de casa. Els seus propers compromisos seran:

  • 27.04.2019.- UT CerroRojo. 87km.
  • 04.05.2019.- Yading Skyrun. Xina. 32km. * Prueba SkyRunning
  • 17.05.2019.- OTSO UT Menorca Camí de Cavalls.