Amb bones sensacions

Primera victoria de la temporada
25 enero, 2020
Con buenas sensaciones
9 febrero, 2020

Amb bones sensacions

Continua el camí de preparació cap als grans objectius de la temporada, el corredor de The North FacePau Capell i ho fa amb pas ferm, sense sortir-se del guió que li marca la seva entrenadora Laia Díez. I és que Pau Capell, continua la seva preparació de cara a la Transgrancanària. D’aquesta manera, aquest cap de setmana ha participat en el Trail Porto Moniz a Madeira, una prova de quaranta-set quilòmetres amb +3700m que ha tornat a posar a prova el corredor de Sant Boi de Llobregat.

En aquestes proves preparatòries la classificació passa a un segon terme de prioritats, perquè el que és vol veure és l’estat de forma del corredor, les seves sensacions, com reacciona a canvis de ritme dintre de la mateixa prova, i en línies generals, com va evolucionant el seu estat de forma.
El corredor de The North Face segueix assimilant les altes càrregues de treball que ja porta a les cames i el Trail Porto Moniz ha estat una cursa perfecta.

Pau Capell ha anat controlant en tot moment la cursa, i ha aturat el crono en un 5h21′. Les seves proves en cursa han estat satisfactòries i ara només li tocarà seguir treballant fort per arribar en el bon estat de forma al primer objectiu de la temporada. De moment, en Pau Capell va pel bon camí.

Només finalitzar la cursa, el The North Face comentava que «estic molt content per com m’he sentit i com va evolucionant el meu estat de forma, després d’una gran càrrega de treball que porto a sobre».